Agenda

Hieronder een overzicht van toekomstige borrels en activiteiten:

 

Maandelijkse Borrels

1e maandag van de maand: Gevorderenborrel

Aansluitend aan de gevorderentraining gaan we even genieten van een drankje in de sportkantine. De eerste twee rondes zijn op kosten van Buitenwesten!!!

1e donderdag van de maand: Beginnersborrel

Aansluitend aan de beginnerstraining gaan we even genieten van een drankje in de sportkantine. De eerste twee rondes zijn op kosten van Buitenwesten!!!

Nog nooit bardienst gedraaid?
Geen zorgen!

  • Vraag de persoon waarmee je bardienst draait of hij ervaring heeft en het je kan uitleggen tijdens de bardienst. Het telefoonnummer van deze persoon kan je vinden in het rooster.
  • In de sportkantine werken op iedere doordeweekse dag van 09:00 tot 10:30 werkstudenten achter de bar. Als je dan langskomt en om uitleg vraagt zullen ze je graag even rondleiden. Zo’n rondleiding duurt maximaal 20 minuutjes en je kan zoveel vragen stellen als nodig is.

Bekend met bardienst draaien?
Geef dit aan in het rooster! Zet achter je naam “Experienced”, zodat beginners met jou ingedeeld kunnen worden.

NSK (Nationale Studenten Kampioenschappen)

De NSK, Nationale Studenten Kampioenschappen worden dit jaar weer gegeven op 8, 9 en 10 Juni in Wageningen. Mocht je geinteresseerd zijn om mee te doen of om mee te gaan kijken. Geef dat dan HIER aan. 

Over de exacte kosten en wanneer voorrondes worden gehouden is nog niet helemaal bekend. Maar als je op de interesse lijst staat, houden we je op de hoogte via de mail. 

 

Lustrum II & Eindejaars BBQ

Buitenwesten is dit jaar in maart 10 jaar geworden. Dit vieren we groots! op vrijdag 6juli worden er de heledag activiteiten georganiseerd. 

Dit festijn wordt afgesloten met de eindejaars BBQ! Meer informatie volgd nog in de loop van de maanden, maar SAVE THE DATE alvast!